nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Comencen les aturades de 24 hores als serveis del TIB entre crítiques al Govern i a l'empresa adjudicatària

Les aturades de 24 hores en els serveis del TIB han començat aquest dilluns entre crítiques dels treballadors «pels abusius serveis mínims», acusacions a l'empresa adjudicatària de «blocar les negociacions» i la indignació dels usuaris pels retards.

En declaracions a Europa Press, el president del Comitè d'Empresa de Moventis Illes, José Antonio Valiente, ha destacat que els treballadors i els usuaris són «els grans afectats». En aquest sentit, ha demanat disculpes, però ha assenyalat l'empresa i el Govern com els «culpables del que està passant».

Així, ha incidit que la Conselleria de Mobilitat i Habitatge «no ha mogut fitxa, tot i que el TIB és de la seva competència». «Hauria de mullar-se i forçar l'empresa a dialogar, però és una Administració inexistent que no s'enfronta a una empresa explotadora», ha afirmat.

Precisament, ha assegurat que denunciaran que «no s'estan respectant les aturades de 24 hores, sinó que s'està coaccionant el dret a vaga dels treballadors». A més, ha assegurat que els serveis mínims «no són del 60 per cent, sinó d'entre el 64 i el 65 per cent».

La vaga de 24 hores es repetirà durant aquests dimecres i dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

La Direcció General de mobilitat, hauria d'exigir a MOVENTIS el compliment íntegre del Conveni i el pagament de tot el que deu al seu personal. No exigir el compliment del Conveni, situa a tota la Conselleria de Mobilitat al costat de qui vulnera drets i en contra dels treballadors.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente