algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Projecte Home compleix 34 anys i ho celebra amb 3.208.114 de passes

Projecte Home a les Illes Balears ha celebrat aquest 26 d'agost el 34 aniversari de la posada en funcionament de l'organització que treballa per a ajudar a les persones amb problemes d'addicció i al seu entorn familiar, així com en la recerca i prevenció de les addiccions.

En una nota de premsa, la fundació ha explicat que per a commemorar el seu aniversari «han recollit passos per recordar la importància d'una vida saludable i lliure d'addiccions».

L'objectiu era sumar els 537.000 passes que hi ha entre els diferents centres del projecte de cada illa i «gràcies a la participació de 342 persones, l'entitat ha sumat 3.208.114 de passes, la qual cosa suposa 2.297 quilòmetres recorreguts».

Cal recordar que Projecte Home-Balears treballa des de 1987 en la recerca, prevenció i tractament de les addiccions, i també en la formació i inserció de persones en risc d'exclusió social.

Un dels objectius dels darrers anys de la iniciativa ha estat expandir territorialment els seus recursos i programes amb la finalitat de «ser més accessibles i pròxims per a poder ajudar a qualsevol persona amb problemes d'addicció».

Per aquest motiu, durant el 2020 es varen impulsar quatre centres integrals nous a les Balears, Inca, Manacor, Eivissa i Menorca. També un nou punt d'atenció a Alcúdia en 2021.

Al llarg de 2020 l'entitat a atès 1.488 persones a través de 41 dispositius terapèutics. Actualment, Projecte Home atén 717 persones de mitjana diària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.