algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El TSJIB tomba l'ús del Certificat Covid en esdeveniments i casaments i l'avala en residències

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha rebutjat les condicions proposades pel Govern per a l'entrada a grans esdeveniments esportius o culturals i cerimònies i celebracions nupcials, unes mesures que incloïen l'exigència del Certificat Covid mitjançant pauta completa de vacunació, proves diagnòstiques o certificat d'haver passat la malaltia.

La Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal sí que ha avalat aquest tipus de requisits per a l'accés a residències de gent gran, si bé ha denegat el punt relatiu al cribratge d'usuaris no vacunats en centres amb percentatges de vacunació inferiors al 80 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 2 anys

La fiscalia i la justícia espanyola en tornen a fer de les seves, creuen que saben més sobre salut i mesures de prevenció epidemiològiques que els metges i els experts en la matèria. Estan tan crescuts políticament i son tan creguts que dicten amb tota la barra sobre teràpies de salut i mesures de contenció epidemiològiques. Es de por el sistema judicial que patim.

Valoració:2menosmas
Per Jordi, fa mes de 2 anys

QUE GOVERNIN (I QUE TRACTIN ELS MALALTS) ELS JUTGES!- Si tanmateix són ells els màxims entesos en tot, en política, en sanitat, en epidemiologia, en tot, que comandin ells. Així estalviam eleccions, ajuntaments, parlaments, congressos, senats, governs, metges, infermeres, hospitals. En haver-hi saturació d'infectats, que els ingressin als jutjats i no als hospitals! Així tot anirà com una seda, en mans dels experts en tot que no van mai errats en res i que volen partdamunt el bé i el mal!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente