cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Astúries no obrirà expedient disciplinari a la treballadora de l'112 que va atendre Gloria Santiago i nega que la renyàs per anar sola

El Govern asturià no obrirà expedient disciplinari a l'operadora del Servei d'Emergències d'Astúries que va atendre la telefonada de la vicepresidenta del Parlament i diputada d'Unides Podem, Gloria Santiago. Afirmen que en l'àudio no s'aprecia cap tipus de to aspre ni de reclamació per fer el Camí de Santiago sola.

Així ho ha anunciat la consellera de Presidència, Rita Camblor, en les declaracions realitzades sobre temes d'actualitat durant l'acte de presentació del telèfon d'atenció a víctimes d'LGTBI-fòbia.

La consellera ha explicat que les preguntes que s'efectuen són «protocol·làries» i són iguals per a un home o una dona «quan fa el Camí de Santiago o quan es cau en una muntanya, davant de qualsevol problema sempre se li demana si està sol o acompanyat».

El Servei d'Emergències d'Astúries va obrir l'esmentat expedient informatiu després que el divendres anterior, el 6 d'agost, Gloria Santiago, fes públic que anava a presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil contra un home que s'havia masturbat darrere d'ella.

La diputada va denunciar que quan va telefonar a Emergències, la persona que la va atendre l'havia renyada per anar sola. A partir d'aquí, l'Administració asturiana va començar a investigar el que havia passat i va localitzar la telefonada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys

Començo a pensar que caldrà gravar totes les converses amb l'administració i tenir proves de l'actitud etnocida d'alguns dels seus treballadors.

Valoració:4menosmas
Per El govern d'Asturies, fa mes de 2 anys

A Astúries no hi governa el PP, hi governa el PSOE amb el suport extern d'IU i Podemos, crec. Per tant, Santiago hauria d'acabar d'aclarir què va passar realment.

Valoració:-4menosmas
Per No anirem de vacances a Astúries, fa mes de 2 anys

Doncs ja ho sabeu, gent maleducada i malfeinera: Si aneu a treballar a Astúries podreu maltractar als clients o als ciutadans i a sobre vos defensaran.
Basta que la persona perjudicada sugui de les Illes Balears, perque aquests bufons reials l'ensorrin.
Ja sabem a on no anar de vacances.ç



Valoració:-1menosmas
Per Escursac, fa mes de 2 anys

Idò aquesta vicepresidenta nostra hauria de demanar perdó.

Valoració:4menosmas
Per xisco, fa mes de 2 anys

Gloriaa Santiago se inventa cosas para tener su minuto de gloria

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente