algo de nubes
  • Màx: 15.51°
  • Mín: 5.96°

L'EMT registra les dades de les seves emissions de carboni

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha inscrit en el registre del Ministeri de Transició Ecològica i el Repte Demogràfic la seva petjada de carboni i els seus compromisos de reducció de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.

En concret, s'han registrat les dades de 2019 en el registre de petjada de carboni, compensació i projectes d'absorció de CO2 del Ministeri.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquesta mesura és un punt de partida per a poder calcular la petjada de carboni de l'EMT i anar aplicant accions de reducció que aportin beneficis ambientals.

En aquest sentit, a partir d'ara l'EMT podrà emprar el segell del Ministeri 'Calculo, redueixo i compenso CO2' amb l'objectiu, de cara a l'any que ve, de disposar de dades que verifiquin el grau de reducció de CO2 que haurà suposat la incorporació de la nova flota de 100 busos propulsats amb gas de l'EMT.

Al març d'enguany l'EMT va obtenir l'informe d'Aenor de verificació de l'inventari d'emissions de CO2 corresponents a l'any 2019 i també el certificat ISO 14064 de CO2 que verifica les tones de CO2 emeses per l'EMT al llarg de l'any 2019 a través de les activitats regulars de transport col·lectiu de viatgers.

Des de l'EMT es van comptabilitzar les dades de 2019, ja que va ser un any sense els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.