muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Projecte Home Balears celebra el seu 34è aniversari convidant tothom a fer passes

187247

Projecte Home Balears celebra el proper dia 26 d’agost el 34è aniversari de la posada en funcionament d’aquesta organització que fa feina per a ajudar les persones amb problemes d’addicció, així com en la investigació i prevenció de les addiccions. Enguany, l’ONG ha posat en marxa una iniciativa que té l’objectiu de donar suport i visibilitat a la tasca de l’organització mitjançant la 'recollida' de passes que tothom pot fer, per a aconseguir entre tots els participants sumar 537.000 passes, equivalents als 385 quilòmetres que hi ha entre els centres de Projecte Home Balears de cada illa del nostre arxipèlag. Es tracta d’una iniciativa en benefici de la salut i que vol recordar la importància d’una vida saludable i lliure d’addiccions, a més de celebrar el llarg recorregut de Projecte Home Balears, que continua donant passes cada dia per ajudar totes les persones amb problemes d’addicció i al seu entorn sociofamiliar.

Participar és molt senzill, n’hi ha prou amb enviar per email (comunicacio@projectehome.com), WhatsApp (690 862 572) o publicar a les xarxes socials amb el hashtag #PassesPerProjecte o #NoPassisFesPasses amb el total de passes o quilòmetres recorreguts (1 quilòmetre = 1.396 passes) a les diferents sortides: passejades, excursions, curses... junt amb la descripció o localització del lloc i una foto de l’activitat. Així, totes les passes fetes aniran sumant al comptador que es podrà consultar a la web www.projectehome.com.

34 anys de Projecte Home Balears

Projecte Home Balears fa feina des de 1987 en la investigació, prevenció i tractament de les addiccions, i també en la formació i inserció de persones en risc d’exclusió social.

Un dels objectius estratègics dels darrers anys de Projecte Home Balears ha estat expandir territorialment els seus recursos i programes amb la finalitat de ser més accessibles i de proximitat per a poder ajudar a qualsevol persona amb problemes d’addicció. Per aquest motiu, durant el 2020 varen impulsar 4 centres integrals nous a les Illes Balears: Inca, Manacor, Eivissa i Menorca, i un nou punt d’atenció a Alcúdia en el 2021, oferint així rapidesa, atenció més específica i treball en xarxa amb les entitats del territori.

El bagatge de l’entitat i la constant adaptació ha permès atendre durant l’any 2020 a 1.488 persones usuàries i al seu entorn sociofamiliar, a través de 41 dispositius terapèutics. Actualment atenen 717 persones de mitjana diària i tot amb una plantilla humana professional i compromesa, a més de la col·laboració de les persones voluntàries i de les entitats publiques i privades que li donen suport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.