nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'aeroport de Palma és el segon de tot l'Estat amb més trànsit, amb més de 2,4 milions de passatgers

L'aeroport de Palma ha registrat més de 2,43 milions de passatgers durant el mes de juliol, la qual cosa el situa com el segon aeròdrom de la xarxa d'Aena amb més trànsit per darrere del d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas, amb 2,5 milions.

Segons les dades d'Aena publicades aquest dimecres, el trànsit de passatgers ha augmentat el juliol un 120,6% a Palma si es compara amb les xifres de 2020, si bé no recupera el volum de 2019, previ a la Covid-19, amb un 42,2% menys de passatgers.

Per part seva, Eivissa va ser el cinquè aeroport amb més trànsit, amb 925.230 passatgers, un 117% més que en 2020 encara que un 20,6% menys que en 2019.

Menorca va ser el novè amb més passatgers, amb 489.867, un 135,6% més que en 2020 però un 23,3% per sota del volum de 2019.

Pel que fa al trànsit de mercaderies, en l'aeroport de Palma es van transportar al juliol 692 tones, un 20% més que en 2020 però un 16,5% menys que en 2019. A Eivissa van ser 116 tones (+69% respecte a l'any anterior) i a Menorca, 81,5 tones (-3,1%).

En nombre d'operacions, l'aeroport de Palma va ser el segon de la xarxa amb major xifra, 22.761, un 82,4% més que en 2020 encara que un 20,7% de l'operativa de 2019. Eivissa suma 11.645 operacions (+76,8% sobre 2020) i Menorca 5.022 (+101,2%).

En total, els aeroports de la xarxa d'Aena han recuperat el mes de juliol més del 50% del trànsit de passatgers prepandèmia comparat amb juliol de 2019, amb 15,1 milions de viatgers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja,ja,ja,ja, fa mes de 2 anys

Y ese tipejo que firma Ha,ha,ha,ha ¿está en sus cabales?
¿Cómo se puede desprender tanto odio y rencor en solo unas letras?
¿Cómo se pueden largar tantos insultos y disparates?
El calor, o la calor, hace estragos en determinados elementos.
Por cierto: Me niego totalmente a llamar A. Suárez a Barajas. Increíble. Y presuntamente soy un fascista.
Y por si fuera poco me importa un bledo que el de Palma, sea el segundo, el quinto o décimo. Todos los movimientos tienen sus contraindicaciones.

Valoració:-4menosmas
Per Ha, ha ha, ha!, fa mes de 2 anys

Tenc dos punts negatius, només perque he dit que el nostro aeroport és moralment el primer en nombre de passatgers, ja que si Madrid té més vols, només se deu a que la majoria dels vols internacionals han d'aterrar.a la capital del Reino de España obligatoriament, per cumplir amb una mesura que s'imposa únicament perque sigui l'aeroport que més vols internacionals té. Ve a ser una altra mangarrufa com la que fan amb l'IRPF de tothom que treballa a empreses amb seu central a Madrid i tots els pensionistes i empleats públics estatals.
I això ha ofès profundament als gonelles de per aquí, als mateixos que ens diuen a noltros renegats de Mallorca i venuts a Catalunya, únicament perque no volem que feixistes ni castellanoparlants ganduls i durs de mollera, esquarterin i brutegin la nostra llengua, just per ells no haver d'aprendrer-la llegir i escriure i perque la llengua castellana-forastera, imposada per la força i impostora per la gràcia de la mentida , acabi fent-se la única a la nostra terra.
I els fatxes entromesos que tot lo dia ens espien, sense ser conscients,continuament delaten les seves miserables intencions.

Valoració:6menosmas
Per Parlem clar, fa mes de 2 anys

En realitat el de Palma és el primer. Perque al Adolfo Suárez molta gent hi va obligada quan se dirigeix d'un país a qualsevol punt d'Espanya, ja que ha de passar per Madrid obligatoriament, malgrat no surti de l'aeroport, perque se les han arreglades per paréixer que és la ciutatque rep més visitants internacionals.
No és més que una altra mangarrufa com la de l'IRPF, per veure que Madrid és superior a les altres ciutats. Sense trampes, el nostre aetipiet és el ptimer



Valoració:2menosmas
Per Forat, fa mes de 2 anys

"trànsit", NO "tràfic"

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente