muy nuboso
  • Màx: 17.32°
  • Mín: 11.35°
17°

Unides Podem acusa el PP «d'encoratjar al turisme de borratxera»

Unides Podem de Sant Antoni, Eivissa, ha demanat al PP que «no ignori als hotelers que han vist clara la necessitat d'un canvi de model», i que «deixi d'encoratjar al turisme de borratxera», després de les últimes peticions dels hotelers demanant un canvi de model.

Unides Podem ha criticat les accions del PP de Sant Antoni per prolongar el turisme d'excessos, l'enèsim exemple és l'ampliació de l'horari de les terrasses per a l'oci nocturn que va aprovar el PP en el ple de juliol, i ara, ignorant les peticions dels hotelers per fer del municipi un lloc agradable que convidi al turisme més respectuós.

La formació ha assenyalat que «el PP el que vol és seguir amb el model del turisme d'excessos, d'irresponsabilitat, de borratxera, el que acaba tirant als veïns de les seves cases, i que destrossa la imatge del nostre municipi».

Unides Podem també ha exigit al PP que compleixi amb el seu suposat «projecte estrella» per a embellir el West. «Com ja avisem, el PP només va vendre fum, no duran a terme el seu projecte i dubtem fins i tot que es tinguin intencions reals de voler fer-ho», han lamentat.

Angie Roselló, regidora en el municipi ha declarat que «sembla que s'ha assabentat tothom menys ells, en el Consell diuen que volen un turisme responsable i després a Sant Antoni continuen obrint la mà al turisme d'excessos i es dediquen a fomentar-lo, es posen a augmentar horaris quan els mateixos hotelers ens demanen acabar amb aquest model, és contraproduent».

Unides Podem ha coincidit amb l'Associació Hotelera i ha assenyalat que Sant Antoni necessita una transformació, «ho portem dient molt temps, Sant Antoni no és només el WestEnd, Sant Antoni ha de ser un lloc agradable que rebi des de famílies a joves, turisme divers i respectuós. El moment de provar un nou model és ara».

«Durant aquesta temporada s'ha demostrat que sí que hi ha vida més enllà del turisme de borratxeres, les reserves de famílies en el municipi han compensat la falta de turistes joves», ha indicat Roselló i ha demanat al PP «que no sentenciï als seus veïns a abandonar les seves llars per batalles campals a l'estiu o per estar envoltats de turisme de borratxera i soroll».

Finalment, Unides Podem ha citat el recent estudi del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC), on s'apunta que l'emergència climàtica no és compatible amb el turisme d'excessos, «és un model caduc, que no és sostenible ni per als hotelers ni per al mateix municipi, Sant Antoni està en el seu millor moment per a reinventar-se i fer un pas endavant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.