algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Posen en marxa una campanya per reclamar judicialment per les clàusules abusives de Ryanair

186987

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha posat en marxa una campanya per ajudar els efectes per les clàusules abusives de Ryanair per reclamar a l'aerolínia.

El passat 20 de juliol, el Tribunal Suprem va donar la raó a l'OCU amb una sentència que posava fi a un enfrontament legal de més de deu anys per l'eliminació de les clàusules abusives del contracte de transport aeri de Ryanair.

La sentència declara la nul·litat d'aquestes clàusules, ordena a Ryanair que les retiri del seu contracte i, per tant, d'aplicar-les i obri la via a la reclamació judicial perquè els viatgers beneficiats per la nul·litat d'aquestes clàusules puguin reclamar l'import dels danys i perjudicis causats, així com les compensacions que en el seu cas procedeixin.

Els afectats que s'apunten a la campanya i reclamen un import inferior a 2.000 euros tendran a la seva disposició un model de demanda, perquè puguin gestionar aquesta reclamació judicial, sense cost addicional.

Per aquells que hagin de reclamar un import superior a 2.000 euros, es posa a la seva disposició l'assessorament i la defensa d'advocats especialitzats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.