algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'ocupació dels habitatges turístics de Mallorca arriba al 95 per cent

L'ocupació d'habitatges turístics de Mallorca és del 95 per cent des del passat 19 de juliol, principalment per l'impacte directe del turisme familiar europeu que cerca llocs tranquils i allunyats d'entorns massificats en plena pandèmia.

El president de l'Associació d'Habitatges Turístics de les Balears, Miguel Cifre, assenyala que «l'evolució és molt positiva i la previsió és seguir amb aquest percentatge d'ocupació a l'Illa fins a mitjans de setembre».

Els preus mitjans per dia oscil·len entre els 300 i els 600 euros, però hi ha habitatges en els quals se superen els 1.000 euros per dia.

Cifre apunta que les modificacions del Govern alemany sobre l'edat mínima de 12 anys per exigir controls i que el Regne Unit ho estableixi per damunt d'aquesta edat també «és un factor que ha incidit en l'augment de la productivitat i en l'ocupació en la majoria dels 1.300 habitatges turístics que hi ha a Mallorca. A tot això hem de sumar que el mercat estatal és, en aquests moments, un dels que més demanden aquesta oferta, la quan han conegut a causa de la pandèmia».

Els municipis de Pollença, Alcúdia i Santanyí aglutinen el 70 per cent de tota l'oferta de l'Illa. El percentatge més gran de reserves, segons Cifre, prové del Regne Unit, els Països Baixos, Àustria, Alemanya i la Península. «Estam satisfets de l'evolució de reserves i del nivell de satisfacció de la nostra oferta en els mercats emissors», afirma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per O no el volen?, fa mes de 2 anys

Pobrets hotelers...
També se n´haurien de fer càrrec d´allotjar el covid turístic, no?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente