algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Les Balears i el Regne Unit treballen per allargar la temporada turística fins a la tardor

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit aquest dilluns amb el cònsol general del Regne U-nit a Catalunya, Aragó, Andorra i les Balears, Lloyd Milen per abordar iniciatives que permetin allargar la temporada turística a les Illes fins novembre.

El cònsol ha valorat la iniciativa del Govern i ha apuntat que les Balears són «un destí fantàstic per aquesta tardor».

Durant la reunió també han parlat de qüestions relatives a la situació sanitària i turística de les Illes, així com la futura previsió del semàfor amb el Regne Unit, aspectes que tornaran a ser valorats en tres setmanes, després d'analitzar les dades epidemiològiques i les xifres de vaccinació en els dos territoris.

De moment, ha assegurat Milen, «la situació és favorable» i espera que «segueixi així perquè els britànics puguin continuar venint a passar les seves vacances».

El cònsol també ha comentat que les «altes xifres» de vacunació són «el secret per baixar les restriccions» i les que han ajudat a obrir el Regne Unit.

De fet, han recordat que són dades que es miren de manera individual a cada una de les illes. D'aquesta manera, es poden veure «com està la situació del semàfor pel turisme britànic» de manera separada a les Balears.

Turisme d'excessos a les Balears

El cònsol ha comentat que el turisme d'excessos protagonitzat per joves britànics a les Illes assegurant que, encara que es tracti «d'imatges molt tristes», aquest estiu hi ha menys incidents que els registrats en anys anteriors.

També ha explicat que, junt amb el Govern, el Regne Unit està treballant en una campanya de conscienciació «perquè els joves entenguin les mesures i les restriccions» imposades a les Balears i «ajudar a baixar aquest tipus de turisme».

En aquest sentit, ha alabat «l'esforç del Govern per controlar la situació» i ha insistit en el suport del Regne Unit a totes les mesures de les Balears que ajuden a contenir aquest tipus de turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Majoria, fa mes de 2 anys

Ens estimam més que no sigui així.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Una cosa és clara: a més turistes, més consum d'aigua i també més contagis. No basta amb vacunar, ja que no és una mesura substitutòria sinó complementària

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente