algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport de Palma i Son Bonet Pulmó Verd donen suport a les protestes contra l'ampliació del Prat

La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport de Palma juntament amb la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd han protestat aquest dissabte contra l'ampliació de l'Aeroport del Prat de Barcelona.

En un acte en el Pla de na Tesa, totes dues plataformes han explicat que d'aquesta manera s'adhereixen a l'oposició social contra l'aprovació de l'ampliació de l'Aeroport de Barcelona.

Així mateix, han recordat que, a Mallorca, «Aena opera amb els mateixos interessos de creixement especulatius i contra el canvi climàtic». Per això, han exigit la «paralització del projecte» de l'Aeroport de Palma per «no haver passat per una avaluació de l'impacte ambiental».

Igualment, les entitats han indicat que els aeroports del Prat i Son Sant Joan són «uns dels principals emissors de gasos d'efecte d'hivernacle i per tant uns actors clau en la reducció d'aquestes emissions».

«Un creixement sense límits de la infraestructura suposaria un greu atac a la salut de la ciutadania i del planeta», han considerat les entitats, alhora que han conclòs sol·licitant a Aena que «abandoni les polítiques desenvolupistes i especulatives que no obeeixen ni a l'actual context d'emergència climàtica ni al sentit comú del segle XXI».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Molt be reivindicar al estat espanyol i a una empresa forana, però la questió està en perquè no poden decidir sobre els ports i aeroports , les institutions democràtiques de les Illes

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente