nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Un milió d'euros més per a la UIB per respondre a l'impacte de la Covid-19

El Consell de Govern ha autoritzat una aportació extraordinària d'un milió d'euros per a la Universitat de les Illes Balears per tal d'atendre despeses relacionades amb l'impacte de la Covid-19. Així, s'atorga al conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura l'autorització prèvia per tramitar un expedient de despesa a favor de la Universitat de les Illes Balears. L'aportació es divideix en dues partides de 587.000 euros i de 413.000 euros previstes per a enguany.

Per tal de fer front a la Covid-19, la UIB ha adoptat una sèrie de mesures durant el curs 2020-2021. Entre aquestes mesures, hi ha adequacions tecnològiques i d'infraestructures per tal de millorar la docència. També s'ha fet un reforç del personal d'administració i serveis (PAS) i del professorat i s'ha dissenyat un pla de formació per a aquest darrer col·lectiu. Així mateix, s'ha donat suport als estudiants afectats per la crisi econòmica i sanitària derivada de la pandèmia.

A més, s'han adoptat mesures sanitàries i de seguretat als espais de la UIB, com la senyalització, les avaluacions de risc i les valoracions mèdiques del PAS i el PDI, el control d'horaris i de capacitat dels espais o el registre i el seguiment de casos. S'ha de recordar que el Govern va aportar 900.000 euros a la UIB el passat mes de setembre perquè la institució pogués atendre les afectacions generades per la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.