algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Les Balears són el territori on més ha augmentat el preu de l'habitatge

El preu per metre quadrat de l'habitatge va escalar a 1.848 euros durant el mes de juliol, el que suposa un increment de l'1,96 per cent enfront del mateix mes de 2020, segons l'informe mensual de venda de pisos.com. Les Balears va ser el territori de l'Estat on més va augmentar el preu de l'habitatge, un 2,7 per cent.

El director d'estudis de pisos.com, Ferran Font, ha apuntat que els preus segueixen «sense sorprendre, amb la pujada i ajusts poc pronunciats, per tant és una bona notícia per l'economia, que té en el sector immobiliari un fidel aliat».

Font ha apuntat que «l'estalvi, que arribà a màxims històrics a finals de l'any passat, està tornant a mirar el maó perquè, sense dubte, és una inversió segura amb garanties i amb grans possibilitats de revalorització».

L'expert ha destacat que «és probable que aquest estiu no decaigui l'activitat en el mercat de l'habitatge com ha passat altres anys».

A més, creu que part de la demanda que ha estat esperant un panorama econòmic més estable, per fi es decideixi i aprofiti aquests mesos més tranquils per filtrar oferta i visitar immobles en venda.

Des del seu punt de vista, «tot apunta que d'aquí a finals d'any les operacions de compravenda i la concessió d'hipoteques acceleraran», encara que ha demanat no perdre de vista l'impacte que podria tenir la Llei de l'Habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Estam més encimentats que mai amb immobles que són més cars que mai i són per a inversors, no per qui necessita viure-hi. Què vos pareix? Per cert, arrissant es ris, mirau això: https://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2021/07/30/pisos-ibiza-son-55-caros-55650935.html

Valoració:3menosmas
Per A porgar fum!, fa mes de 2 anys

I què voleu?
No es pot construir dins l´aigua!
Si no, ja ho haurien fet, els hotelers i especuladors!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente