algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Organitzen cursos de llengua de signes catalana a Menorca

186699

L'Associació de Persones Sordes de Menorca (Assorme) ha organitzat cursos de llengua de signes catalana a Ciutadella i Maó.

Els cursos s'iniciaran l'octubre i seran el Nivell A1 a Maó i Ciutadella i els Nivells A2 i B1 només a Maó.

L'associació ha avisat que les places són limitades i que les inscripcions es realitzen a través del seu correu assorme.lsc@gmail.com.

Assorme és una Organització No Governamental, sense ànim de lucre i d'àmbit insular que va ser fundada el 1998, a iniciativa d'un grup de persones sordes, oberta a la participació de famílies, professionals i amics de les persones sordes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

¿Cómo puedes ser tan canalla de creer que yo hago befa de las personas sordas?. Mi madre lo era y todos los que estuvimos a su alrededor, y ella misma, lo pasamos mal.
La befa viene de cuando se nos habla de unos signos que son internacionales, ahora son en catalán.
Estáis pringados de catalán. Os han comido las entendederas. Habéis renunciado a todo lo vuestro para rendir tributo a los invasores (ladrones y asesinos) de 1229.
Sin olvidar a los de ahora que solo buscan construir la gran patria catalana. El día que lo consigan no seréis más que sus esclavos. Conmigo no van a contar nunca.
Necios. Estúpidos.

Valoració:0menosmas
Per Orat, fa mes de 2 anys

@i tant
Burlar-te de persones amb una discapacitat descriu el teu grau de demència. I com que amb un dement no es discuteix, te pots ahorrar la resposta.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Amigo Jaume:
Me parece muy bien que no tengas mis ideas y que las puedas expresar cuando y donde te dé la realísima. Pero para expresarlas era necesario insultarme de manera tan indigna?.
Piénsalo un poquito.
Yo podría pagarte con la misma moneda, pero no lo haré.
Por cierto: ponme a los pies de tu señora madre y salúdala en mi nombre.
Un abrazo

Valoració:-2menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

No sé perque li feis cas, a aquest malalt que se dedica a escriure aquí en foraster i també, copiar-nos els noms als altres.
Ni tampoc entenc, que li publiquin les seves grolleries.

Valoració:-2menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

I tant no ets més imbècil i capdefava perquè no t'entrenes, tros de suro, tros d'ase, i tros de quòniam. Au, punyetero vell...calla un poquet que ja comences a cansar una mica, ignorant!!!

Valoració:-4menosmas
Per Voila, fa mes de 2 anys

El signe del puny tancat amb el dit del mitg per amunt, dedicat al -menosuno.

Valoració:-1menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Ahora a resultar que el lenguaje de signos también habla catalás. Supongo que tiene gramática propia. Quins coions teniu germá.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente