cielo claro
  • Màx: 19.98°
  • Mín: 13.54°
19°

Cabrera acull una jornada solidària per a reclamar una major protecció del medi marí a la Mediterrània

186689

El Parc Nacional Marítim-Terrestre de l’Arxipèlag de Cabrera ha acollit, aquest dissabte, una jornada solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la conservació marina. L’activitat, que s’emmarca dins del programa d’activitats del XXX aniversari de la Declaració del Parc Nacional, ha estat coorganitzada amb Mallorca Open Swim i la fundació Save the Med i ha consistit en fer la volta a l’illa de Cabrera nedant. Hi han participat nou nedadors que han estat acompanyats de caiaquistes i vaixells de suport.

La travessa, de 22 kms, s’ha pogut completar en menys de vuit hores perquè les condicions meteorològiques i de la mar han estat estables durant tota la jornada.

El repte té com a objectiu «cridar l’atenció i conscienciar la població de la necessitat de protegir el nostre entorn marí», segons han assenyalat els organitzadors.

La directora del Parc Nacional, Maria Francesca López, s’ha mostrat «satisfeta amb el decurs de l’activitat que pretén sensibilitzar la ciutadania dels riscos ambientals que amenacen la nostra mar i amb un esperit reivindicatiu d’incrementar la protecció del medi marí a la Mediterrània».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.