algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 10.68°
10°

Un mallorquí demana al banc ING per què no tenen web en català i li contesten que és per mantenir «costos eficients» però que a Catalunya l'atendran en català

L'activista per la llengua catalana, Antoni Martiañez ha interpel·lat públicament, a través de les xarxes socials, al banc ING, «per què no teniu el web en català? Per què no teniu l'app en català? Per què ignorau el català?».

La resposta del banc, en castellà en la seva versió original, ha estat: «per poder mantenir una estructura de costos eficient que ens permeti oferir-vos productes senzills i amb bones condicions, prestam el nostre servei en una única llengua. No obstant això, en les nostres oficines de Catalunya podem atendre't en català sense inconvenient».

Alguns perfils de Twitter han expressat la seva insatisfacció amb la resposta d'ING, i el mateix Martiañez els ha recordat que «A Bèlgica oferiu els vostres serveis en francès i neerlandès i a Suïssa segur que aplicau la mateixa política. Per què allà no parlau d'abaratir costos? No teniu excusa. A més, som de les Illes Balears, on el català també és oficial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Porca miseria, fa mes de 2 anys

Quina vulgaritat, morts de fam forasters parlant de doblers. (Dime de que presumes y te diré de lo que careces). Uep, i el refrany el vàreu inventar a les espanyes, es veu que sabeu de què parlau.

Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@ Ells s'ho perdran
Preocupado por tu situación, ayer hablé con mi gestor del Sabadell.
Me dice que si sacas tu pasta de ING y la ingresas con ellos, te regalan un siurell y una edición de bolsillo de gramática catalana de la Borja Moll.
Ni me lo pensaba.
De nada, hombre.

Valoració:-7menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Voy a pedir condiciones para pasar parte de mis dineros a esa entidad. La que estoy se ha vuelto un poco borde y me cobra 6,00 eurotes (evidentemente calderilla) cada mes. Pero no me da la gana.
Me podrán hablar como quieran, incluso por teléfono tanto fijo como celular.
Por cierto, "Ells s'ho perdran". Nada tengo que ver con otro señor que también comenta en este foro. Por lo tanto, lo de multinik (otro que emplea palabras inglesas innecesariamente), te lo guardas para ti..

Valoració:-10menosmas
Per Ells s'ho perdran, fa mes de 2 anys

@Multinik estufat i maleducat, què saps tu qdels doblers que tenc als bancs i quina importàcia té això per a jo?
A més, els meus estalvis son doblers que ni procedeixen de la corrupció, ni de fer negocis bruts, ni d'estafar. ni de robar a ningú. Però pel que no tenen cap qualitat, ni riquesa intel.lectual ni espiritual, ni artística, ni científica, ni moral, pensar que se dóna l'impresió de ser a la llista Forbes dels més rics del món, mentres se tracta d'humil.liar als altres, és l'únic consol que se té, per l'amargura de ser tan poc agradable..

Valoració:8menosmas
Per Lisa, fa mes de 2 anys

Aquest de I Tant! Diu que som caciqs i dictatorials..és ben bé que cap geperut es veu el gep...els forasters que ens imposen la llengua espanyola ens diuen dictadors..hahahaha té gràcia aquest tros de soca...

Valoració:9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@ Ells s'ho perdran
Jajajajajajaja….. claro que sí, campeón.
Sácalos todos.
La ruina para ING.
La ruina total.
Es que te tienes que reír, no me digáis que no.
Además me parece fatal que tengas el pastizal en ING.
Banco Sabadell,hombre, haz un poco de país.
Yo tengo la pasta ahí.
Shhhhhhhhhh.

Valoració:-15menosmas
Per Li tinc molta mania, fa mes de 2 anys

En "I tant" copiota se creu que llegim els seus comentaris. No li entra dins del seu caparrot de fatxa sense amor propi, que els negatius son per ell, per ser persona no grata, no pel que diu.

Valoració:13menosmas
Per jo vindico, fa mes de 2 anys

Ací hem de lluitar molt per a que ens reconeguin, o ens fem reconeixer la nostra identitat veritable. No la que ens voldrien donar, si no la nostra històrica i real. I per a tal cosa no hem de consentir rebaixes ni menypreus de cap tipus, i molt menys d´ens oficials, o estatals.

Valoració:11menosmas
Per Què et pareix secretari?, fa mes de 2 anys

Deu ser que aquí no fan l´agost!

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Lo primero que debería hacer este elemento es respetar a los demás, que, dentro de su libertad, escriben y hablan tal como les sale del berolo. Si la política del banco no le gusta, no te haces cliente y santas pascuas. Pero, no. El espíritu caciquil y dictatorial siempre sale a flote en determinados elementos.
Y acto seguido, "normalizar" su apellido. Veo muchas "eñes" y "zetas".
Si yo hubiese sido el director del banco, lo mando a un sitio donde cabe suponer. O lisa y llanamente, ni eso.

Valoració:-29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente