algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

[VÍDEO] Fa una acció innòcua per assenyalar les llosques que tira la gent a terra i acaba denunciat per la policia i El Corte Inglés

Aquest dimecres matí, Miquel Garau, un seguidor de la campanya 'No més llosques en terra' ha realitzar una acció simbòlica i «eco-friendly», segons ell, que ha consistit en fer cercles a les llosques que hi ha en terra al carrer Aragó de Palma, a l'alçada dels magatzems 'El Corte Inglés'.

Segons explica l'activista anti-llosques, «ràpidament ha vengut el de seguretat i el cap de personal i han cridat a la Policia Nacional, pel que es veu, el guix embruta el carrer i deteriora un bé immoble 'el carrer' no així el milenar de llosques (no biodegradables i tòxiques) que allà he trobat».

L'activista ha explicat que li han requisat els guixos i guants («prova del delicte») i que l'han denunciat.

Segons explica Garau: «seguretat i cap de personal se m'han tirat quasi damunt, jo he continuat fent cercles. He hagut d'esquivar una potada a la mà, per sort no ha passat res i per la meva part aquí queda la cosa, ens hem disculpat un amb l'altre i llestos, sincerament, no tenc res personal en contra de ningú, només estic intentant resoldre un problema».

Garau explica que participa en la campanya que consisteix en «un xigarro, un cercle». «No fas mal a ningú, no utilitzes violència ni física ni verbal i a més a més el guix desapareix molt fàcilment amb un poc d'aigua, a més a més al ser un mineral no contamina».

Miquel Garau ha fet pública una còpia de la denuncia que ha interposat la policia espanyola contra ell i on figura com a 'fet denunciat': «deslluïment de bens immobles d'ús públic en haver realitzat pintades al terra de l'esmentat carrer amb guixos de colors, les quals han estat intervingudes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Denunciable, fa mes de 2 anys

Que se tendría que ser menos guarro a la hora de utilizar el tabaco es algo en lo que puedo estar de acuerdo, igual que limpiar las mierdas de los perros , orina etc. Lo que no estoy de acuerdo es que graben a la gente sin permiso , pinten los suelos etc. No nos podemos tomar la justicia por nuestra mano

Valoració:-1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Si per pintar en terra amb un guix el denuncien, què s'hauria de fer amb els que han deixat Palma feta un oi amb els graffitis?

Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Bastaria prohibir els filtros, o sigui cigarrets sense filtro.
Las lloscas sense filtro són un residu vegetal com las fullas dels arbres.

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Quan s'ataca es dèbil en un aspecte, per exemple, es catalans, ses dones o es homosexuals, hi ha sa tendència, per una mena de principi des vasos comunicants, d'atacar-lo en tots es aspectes. Estam en una situació turquitzant perquè durant sa transició no hi hagué ruptura democràtica

Valoració:3menosmas
Per la brutor són les llosques, no el guix, fa mes de 2 anys

És el món a l'inrevés. denuncien de contaminar a qui denuncia amb una acció vistosa i ecològica la brutor que deixa la gent al terra en forma de llosques de cigarretes. A El Corte Inglés li molesten més els guixos (minerals, per tant, naturals) que les llosques de cigarretes abandonades al terra. De fet, al vídeo apareix com les llosques no se l'emporten sinó que les deixen abandonades al terra com si es tractés d'un patrimoni d'un alt valor ecològic i ambiental. Dada: 1 llosca contamina 50 litres d'aigua. La majoria acaben al mar.

Valoració:9menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

Què és això d'«eco-friendly»?

Valoració:0menosmas
Per Censura, fa mes de 2 anys

És la llei mordassa que ni psoe no podemos ni els aliats del psoe i podemos no poden derogar.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente