muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

PP i Vox celebren la imputació de la directora general de Salut Pública del Govern

El Partit Popular i Vox han aplaudit la citació com investigada de la directora de Salut Pública, Maria Antònia Font, en relació amb l'aïllament d'estudiants a l'hotel.

La diputada del PP Nuria Riera ha declarat que la citació posa de manifest les «nyaps jurídiques» del Govern. També ha traslladat el «màxim respecte» a les decisions dels jutges encara que ha lamentat la investigació de Font argumentant que els jutges han demostrat «que el fi no justifica els mitjans».

Per altra banda, la diputada del PP ha reiterat el seu suport que es prenguin mesures per frenar l'escalada de contagis, però ha rebutjat que aquestes serveixin de criteris polítics i no sanitaris.

Per la seva part, el portaveu Vox en el Parlament, Jorge Campos ha recordat que la seva formació ja va advertir que s'estava executant la «retenció il·legal d'estudiants a l'hotel covid».

«Encertarem quan parlàvem de detenció il·legal, alguns ho qualificaren de barbaritat, i quan diguérem que el Govern de Francina Armengol utilitza la pandèmia com excusa per atropellar drets dels ciutadans», ha afirmat Campos.

També ha afegit que «La gestió de la crisi ha estat una oportunitat per augmentar el poder i el control dels governs sobre la població i sempre ens oposarem al control polític camuflat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Bon contagi de Coronaviurs si és el que volen!

Valoració:3menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

El mio cid "campeador",aquell de campos,deu estar ben content; ell,que va fer una campanya,feroç durant el "secrest" dels niñatos,ineducats,mal parlant,consentits,peninsulars,que vengueran a enmerdar.nos; hasta als seus,li criticaran,el que va fer,i ara,es posa una medalla; un mallorqui,que renega de la seva llengua,tot un exempla,de fer politica bruta de voltor.

Valoració:4menosmas
Per Marçal, fa mes de 2 anys

Això es diu lleialtat institucional.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente