lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Més per Menorca critica que el Tribunal Constitucional legitimi el discurs de la ultradreta

MÉS per Menorca considera que la situació a la qual s'ha arribat aquest dimecres amb el Tribunal Constitucional és conseqüència del joc polític del PP i PSOE que històricament han controlat les institucions judicials a través dels nomenaments partidistes. Segons els ecosobiranistes el darrer fall sobre l'estat d'alarma desencadena una nova situació d'empara al discurs de la ultradreta i no fa més que donar ales al negacionisme que promouen.

Des de Més per Menorca qualifiquen d'inadmissible que es faci política des de les institucions judicials, ara majoritàriament controlades per magistrats que segueixen una línia radicalment conservadora.

Per altra banda, els menorquinistes consideren que el Govern s'equivoca en el moment d'aplicar unes mesures sense la necessària cobertura constitucional i seguretat jurídica. Apunten que "això no fa més que crear desconcert i desconfiança en les institucions públiques".

El partit menorquinista denúncia que la ultradreta aprofita la pitjor crisi viscuda dels darrers temps pels seus interessos partidistes mentre que els tribunals no són prou independents per donar una resposta ponderada.

El coordinador de Més per Menorca, Damià Moll, ha lamentat que el missatge que es dóna a la ciutadania a través de les institucions "és molt imprudent i s'allunya de la radicalitat democràtica del país".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per en miquel de sa cuera, fa mes de 2 anys

d´una vegada per totes, caldria fer net dels poders establerts heretats del franquisme. És un llast que no ens deixa avançar ni progressar positivament.
Ells tan sols van a la seva i ja fa massa temps que ho perturben tot.

Valoració:5menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Europa ja ha donat uns quants avísos de que el Poder Judicial no pot continuar d'aquesta manera. I més darrerament, que les sentències dels tribunals superiors son una rialla i un escarni cap a tota la gent de bé que no forma part del contuberni nazi-feixista-franquista.
No pos en dubte que no estaran massa més temps ocupant places amb el mandat caducat. El que m'agradaria saber, és si ells també seran jutjats per haver prevaricat, absolvent i condemnant a la gent no en base als actes que se jutgen, si no a la srva ideoligia.

Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Mira que cosas.
Otro que saca a la Constitución a pasear... cuando le conviene. Efectivamente, majo: el PP es lo peor de lo peor. Solo superados por VOX.
Pues si así lo queréis, así será eminencia.

Valoració:-11menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Perque son de la mateixa corda. I se passen la Constitució i la democràcia pel forro, perque només volen desgastar als govern estatal i als autonòmics d'esquerres.
Pareix absurd, però tithom sap que dés i continuara així mentres no r3novin el Poder Judicial. Per això mateix swuest despropòait de liderque té el PP se nega a cumplir amb la seva obligació de canviar, ja que tenen els mandats caducats.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente