algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

CCOO i UGT reprenen les mobilitzacions davant la Delegació del Govern espanyol a les Balears perquè s'augmenti el salari mínim interprofessional

185887

CCOO i UGT a les Balears reprendran aquest dimecres les mobilitzacions davant de la Delegació del Govern espanyol per a demanar que s'augmenti el salari mínim interprofessional (SMI), actualment congelat en 950 euros mensuals, i la derogació de la reforma laboral.

Segons han avançat els dos sindicats, les mobilitzacions per a demanar que s'augmenti el salari mínim interprofessional (SMI) i la derogació de la reforma laboral, es reprendran aquest dimecres, després de dos mesos aturades, a les 12.00 hores, davant la Delegació del Govern espanyol, a Palma. També, a la mateixa hora, hi haurà mobilitzacions a Menorca i Eivissa, davant de les subdelegacions.

Sota el lema 'Ara Sí Toca', els sindicats animen a participar en aquestes mobilitzacions perquè el Govern espanyol impulsi les taules de negociació aparcades amb l'arribada de la Covid-19 i que consideren «imprescindibles» per a sortir de l'actual crisi econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.