nubes dispersas
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Montero considera «molt important preservar l'arribada de turistes aquest estiu a pesar de l'augment de contagis»

La ministra d'Hisenda i portaveu del Govern espanyol, María Jesús Montero, considera molt important preservar l'arribada de turistes aquest estiu, a pesar de l'increment de la incidència acumulada de la Covid-19, que «no és un fet aïllat» que està passant només als territoris de l'Estat.

Així ho ha afirmat la Portaveu de l'Executiu després de la reunió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, la primera trobada Montero ha assenyalat que l'augment de contagis també passa «a Portugal, França, Alemanya i a tots els països i entre la població jove on s'està produint aquest major volum de circulació del virus».

A més, ha fet una crida per agrair i reconèixer l'esforç dels joves i ha insistit que «no podem abaixar la guàrdia i hem de seguir extremant aquesta situació».

Per acabar, la portaveu de l'Executiu ha assegurat que estan treballant bilateralment amb la resta de governs en «qualsevol mena de preocupació o en algun país que tengui alguna mena d'alerta» per oferir els aclariments que siguin necessàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com n'Ayuso, fa mes de 2 anys

I això que no que també diu n'Armengol, que no és el que deia n'Ayuso just fa quatre mesos? Dels collons d'uns poden penjar els altres.

Valoració:4menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

Y dice que es médico... Batua el mon.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente