algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

Nou de les deu millors notes de la 'selectivitat' d'enguany corresponen a al·lotes

De les deu millors notes d'alumnes de segon de batxillerat que accediran a estudis universitaris el proper curs, nou corresponen a al·lotes i només una a un jove.

El 'top ten' de les notes d'accés a la universitat és el següent:

-Sophie Roberts Perusko, del Col·legi Sant Gaietà de Palma, ha tret la millor nota de la prova de batxillerat d’accés a la Universitat de totes les Illes Balears, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,9 de mitjana de la PBAU, i un 9,96 de nota d’accés. Na Sophie ha fet la modalitat de Ciències.

  • Joan Mascarell Llabrés, del CIDE, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,88 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

  • Maria López Homar, del Col·legi Beat Ramon Llull, Inca. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,88 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.

  • Maria Neus Delicado Moll, del Col·legi Sant Antoni Abat, Son Ferriol. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,8 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

  • Marta González Alemany, del Col·legi Sant Josep Obrer, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,8 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.

  • Jara Villalonga Puertas, de l’IES Josep Maria Llompart, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

  • Eva Victòria Tomàs Verdera de Miguel, del Col·legi Madre Alberta, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències Socials.

  • Andrea López Cuart, del Col·legi La Salle, Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

  • Dorotea Cursach Anglada, de l’IES Josep Maria Quadrado, Ciutadella. Té un 9,84 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,74 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

  • Cristina Munar Machio, del Col·legi Beat Ramon Llull, Inca. Té un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,3 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Sí, jo no veig més que referències mallorquines

Valoració:0menosmas
Per Adrià, fa mes de 2 anys

Aquesta notícia suposo que únicament fa referència a Mallorca... Perquè a Eivissa ha hagut tan bones notes com les comentades a la notícia. I això és veritat. Les notes superen als nois en quant a notes.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente