cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Detecten 62 positius entre els 249 estudiants traslladats a l’hotel Covid pel macrobrot

Durant els darrers tres dies el Govern ha traslladat a l’hotel pont Covid Palma Bellver 249 joves peninsulars que han tengut relació directa o indirecta amb el macrobrot d'un viatge d'estudis a Mallorca. Els joves han estat traslladats en ambulàncies del SAMU061 i quan han arribat se’ls ha fet una prova PCR.

Dels 249 joves als quals se’ls ha fet una PCR, la Conselleria de Salut i Consum ja en té el resultat de 237: 62 PCR han donat resultat positiu i 175 han estat negatives. Encara hi ha 12 mostres pendents dels resultats.

A més, la Conselleria de Salut i Consum ha traslladat 12 joves amb PCR amb resultat positiu, que estaven aïllats a l’Hotel Bellver, a l’Hospital Universitari Son Espases, pel fet d’haver desenvolupat símptomes.

Com ja es va informar, la Conselleria de Salut i Consum va dur a terme un rastreig massiu quan es va tenir coneixement del brot i té detectats 265 joves provinents de Galícia, el País Basc, Andalusia i Madrid, que encara són de viatge en diversos hotels de Mallorca, que podrien haver tengut una relació directa o indirecta amb el brot.

A hores d’ara encara hi ha 16 estudiants pendents de localitzar o traslladar a l’Hotel Bellver. Per a aquests estudiants que encara són als seus hotels s'ha establert un protocol de control, en col·laboració amb la Delegació del Govern espanyol, perquè quedin aïllats a les habitacions a l'espera de rebre l’autorització per part dels tutors legals per a ser traslladats a l'hotel pont on se'ls faria la prova diagnòstica de la Covid-19.

Un positiu entre 175 treballadors dels hotels

El Govern ha fet un cribratge entre els treballadors dels sis hotels principalment afectats. Dels 175 treballadors sotmesos a la prova diagnòstica fins avui, un ha donat positiu en Covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Evident, fa mes de 2 anys

D´això se n´haurien de fer càrrec els hotelers i tots els que criden SOS turisme!
Per què hem de rebre tots?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente