algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Govern planteja cribratges als hotels on s'han allotjat els estudiants contagiats a Mallorca

La direcció General de Salut Pública del Govern ha demanat que es facin cribratges entre els treballadors dels hotels on s'hagin allotjat els estudiants afectats pels brots associats als viatges d'estudis a Mallorca.

Així ho ha comunicat el portaveu del comitè territorial de malalties infeccioses de les Balears, Javier Arranz, que ha explicat que el Servei de Salut (IBSalut) està treballant en els estudis de contactes entre companys de viatge que encara es troben a l'illa.

A més, a les Balears hi ha quatre estudiants aïllats en un hotel pont després de donar positiu en Covid-19.

Respecte als cribratges en hotels, Arranz ha confiat que no trobaran un nombre molt elevat de casos, ja que els empleats dels negocis «normalment coneixen molt bé les mesures» i «els estudiants s'han mogut pràcticament en una bombolla», fent activitats «separats de la resta de la població».

El portaveu del comitè ha apuntat que tenen constància que en alguns hotels «hi ha hagut trobades i festes en zones que s'estan inspeccionant» i ha afegit que s'haurà d'actuar al respecte.

També ha informat que el primer cas identificat va ser el d'un monitor d'un dels grups, i ha aclarit que això no vol dir que sigui l'origen del brot, ja que pot haver vengut d'un cas asimptomàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Troca, fa mes de 2 anys

És el trist futur de la nostra llengua: ser una traducció automàtica dels textos escrits originalment en espanyol.

Valoració:0menosmas
Per Indignat, fa mes de 2 anys

Estic molt indignat, per la forma en que els mitjans han donat aquesta notícia, perque directament han fet culpable a Mallorca dels contagis d'aquests adolescents, quan el més probable és que qualcú passàs sense fer-se la PCR i fos positiu en Covid, o bé que se contagias després de fer-se la prova.
Crec que per Ñ hi ha molta enveja i que han aprofitat aquesta notícia, per destrossar el bon nom de Mallorca.
Per a jo, si no venen turistes i s'en van tots els forasters que només son aquí a treure tallada seria millor, però que per segona vegada, España vugui destruir el negoci turístic nostro (La primera va ser al temps de Franco, quan ens robaren el turisme de luxe per dirigir-lo a Marbella) per quedar-s'el ells, o fins i tot perque vagin a altres països m'indigna i me demostra que no consideren que els balears som dels seus i que en canvi, som uns afegits als que no s'aprècia en absolut.
Ni Espanya ni els espanyols ens estimen gens ni mica. I ho hauria de veure tothom d'aquí.

Valoració:0menosmas
Per Pep Gri, fa mes de 2 anys

GARBELLATS!!! Deixau d'emprar el p... traductor automàtic. No teniu vergonya!
Es diu CRIBRATGE!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente