nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

El Govern destitueix el director de l'Oficina Balear de la Infància i l’Adolescència per no voler vacunar-se

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha comunicat aquest dimarts al director de l’Oficina Balear de la Infància i l’Adolescència (OBIA), Serafín Carballo, la seva destitució com a conseqüència d’haver informat que no es vacunarà contra la Covid-19. Una destitució que haurà de ser ratificada ara pel Consell de Govern.

La Conselleria d’Afers Social i Esports entén que aquesta decisió és «legítima» però que «no pot continuar estant al capdavant d’una institució pública i ostentant un càrrec públic, atès que la seva decisió personal és incompatible amb els valors i els criteris sanitaris que es defensen i promouen des del Govern envers la vacunació i la salut pública».

L’OBIA és un òrgan específic i autònom de la Comunitat Autònoma en el marc de l’organigrama administratiu que vetlla per la defensa i la promoció dels drets del menor. El decret 16/1997 de creació de l’oficina estableix que es tracta d’un organisme «amb total autonomia funcional i de gestió» adscrit a la Conselleria que tengui atribuïdes competències en matèria de benestar social i entre les incompatibilitats del seu director està l’afiliació a qualsevol partit polític o el desenvolupament de funcions directives o laborals en un partit polític o sindicat.

Així mateix, des de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, a la qual està adscrita l’Oficina, es vol posar de relleu «el treball i confiança» en la gestió desenvolupada pel seu director des que el novembre de 2016 es va posar al capdavant d’aquest organisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per parts i quarts, fa mes de 2 anys

La monja Teresa Forcades deu trobar que no n`hi ha per tant, però acceptants que aquest home no creu les recomanacions del Govern, què n'hem de fer dels que incompleixen la normativa lingüística? Algú els cessarà?

Valoració:4menosmas
Per dubtes, fa mes de 2 anys

Si estas son sus ideas, debió haberse largado mucho antes de que le cesaran. Naturalmente, no es lo mismo.
Mandarlo a la calle por no querer vacunarse, no creo que sea motivo de despido laboral.

Valoració:0menosmas
Per Ho sento, però és la decisió correcte, fa mes de 2 anys

Una persona a la que els negacionistes i els antivacunes li han menjat el cervell, no és el que dóna la millor imatge per un càrrec públic.
Aquesta gent que s3 creu a tots aquests impostors no sap que els que mouen els fils de tots aquests moviments anti-vacunes ianti-medicaments, el que de veritat persegueixen és que minvi la població mundial. I per obtenir aquests resultats, no hi ha res millor que no curar les malalties i deixar que facin el seu curs.
I en nombroses ocasions, s'han trobat a més aquests falsos curanders curant-se les seves malalties amb els remeis de la medicina tradicional, o vacunant-se d'amagat contra malalties ibgecvioses, mentres prihibien fer-ho als seus pacients i seguidors.

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Ell sap lo que lo que saben els desperts.
Els desperts i no "els experts", que pot sonar igual.
Una sola aspiració entre "útil" i "fútil".



Valoració:-7menosmas
Per Esther, fa mes de 2 anys

GRACIAS, SERAFIN CARBALLO, POR SU DIGNIDAD, COHERENCIA Y VALOR EN UNA SOCIEDAD QUE HA PERDIDO POR COMPLETO LA CABEZA Y QUE SOLO SABE YA CAMINAR ARRASTRÁNDOSE.

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente