nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

El GOB denuncia l'explotació de la piscina i restaurant 'Mar y paz' de Can Picafort amb autorització denegada

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha censurat, aquest divendres, que un complexa comercial de bar-restaurant, terrasses, solàrium i piscina de Can Picafort funciona amb tota normalitat sense la corresponent autorització de la Demarcació de Costes des de fa tres temporades.

L'entitat ha sol·licitat a les institucions competents que «treballin per la retirada i restitució al seu estat natural de moltes obres existents en Domini Públic» i que actuïn «de manera implacable sobre aquelles que incompleixen la Llei».

En aquest sentit, ha recordat que l'Audiència Nacional denegava la pròrroga i donava per extingida la concessió per la piscina de Pedro J. Ramírez a Son Servera.

Des del GOB afirmen que, com aquesta, hi ha moltes concessions de domini públic que han sol·licitat pròrroga i se'ls ha concedit a pesar de suposar un incompliment per part de la Demarcació de Costes de la Llei de Costes i el seu reglament.

«No entenem com la Demarcació de Costes de les Balears tolera aquesta situació de total il·legalitat, com moltes altres ocupacions i explotacions, sense que es prengui cap mesura efectiva per acabar amb el descontrol i impunitat existent a les costes de Mallorca des de fa molt de temps», ha criticat l'organització.

En conseqüència, l'entitat ha sol·licitat a Demarcació de Costes que es prenguin mesures legals adequades per acabar amb l'ocupació i explotació de les obres i instal·lacions d'aquest complexa comercial de Can Picafort i també amb la resta d'explotacions del domini públic marítim terrestre de característiques similars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.