nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

Joves per les Illes reafirmarà el seu compromís amb el jovent en la celebració del seu II Congrés amb el lema 'Sentiment illenc'

Escola d'estiu - Joves per les Illes 2019

L’associació de joves propera a El Pi, Joves per les Illes, continua el seu procés de consolidació com «una de les entitats juvenil més actives del panorama social i polític de les Illes Balears».

A partir d’aquest II Congrés vol continuar amb aquest procés, adequant la seva estructura orgànica amb les noves incorporacions que ha anat fent els darrers mesos. Unes incorporacions que, en paraules de la vicesecretària Sandra Ferris, «serviran per a refermar la nostra visió pluriinsular i dotar a la organització d’una xarxa més extensa de joves illencs arreu de les Illes Balears».

L’organització del Congrés espera d’una banda, enfortir l’estructura interna amb noves incorporacions als òrgans de govern de Joves per les Illes, amb especial incidència en la creació de grups locals i insulars degut al creixement exponencial en nombre d’associats. D’altra banda i de portes a fora, Joves per les Illes vol continuar aportant el valor afegit amb ponències, formacions, activiats lúdiques, fins ara limitat a videconferències i treball en xarxa degut a la pandèmia. I alhora, continuar recorrent els pobles de les Illes Balears per a «oferir altaveus a tots i cadascun dels joves amb inquietuds i anhels de canvis».

Finalment, el Congrés que se celebrarà el 26 de juny inclourà una sèrie de càpsules formatives on joves i persones independents parlaran d’innovació, de digitalització i de diversificació econòmica. Amb el lema 'Sentiment illenc' s’aposta per donar una continuïtat a la tasca de l’associació en aspectes com «la cohesió entre illes, el reconeixement d’un llegat històric i comú i la defensa d’unes arrels que ens han d’impulsar cap al futur com a regió europea competitiva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per militant, fa mes de 2 anys

encara que l´actualitat no sigui massa engrescadora, amb sentiment i voluntat, ho podem revertir. Endavant !

Valoració:1menosmas
Per Ferragut, fa mes de 2 anys

Molt de sentiment de país no els hi veig, tot el dia a Twitter en castellà.

Valoració:2menosmas
Per Troca, fa mes de 2 anys

Sentiment illenc? A la Península en deuen dir sentiment peninsular i a Alemanya sentiment continental. Sols hi ha una manera d'anomenar el sentiment de pertinença: sentiment mallorquí si s'és de Mallorca. A les illes Balears i Pitiüses no hem tengut mai un sentiment col·lectiu relacionat amb els arxipèlags.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente