algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Armengol «elevarà» a Madrid les reivindicacions de Son Bonet Pulmó Verd

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha compromès a «elevar» a Madrid la reclamació de l'Ajuntament de Marratxí i de la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd perquè Aena no construeixi un parc fotovoltaic en aquesta zona verda.

Així ho ha traslladat el portaveu de la plataforma després de reunir-se en el Consolat de Mar amb la líder de l'Executiu.

Segons el portaveu, Armengol «s'ha posat al servei» de l'entitat i «dóna suport a la petició». Des de Son Bonet Pulmó Verd s'han mostrat satisfets que la petició arribi a Madrid. «Hem pujat un escaló», ha apuntat.

El portaveu ha demanat a Aena que «reflexioni» i cedeixi aquest espai que des de fa 40 anys, en contraprestació pel pas d'avions, helicòpters i contaminació acústica, gaudeixen els veïnats de Marratxí.

Per altra banda, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha celebrat que la presidenta, malgrat seguir la problemàtica, s'hagi reunit amb la plataforma per a escoltar les reclamacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Está bé, fa mes de 2 anys

No cal que se posi entre cometes, perque en aquest cas "elevar" és el terme correcte quan una reclamaciô o demanda, sigui administrativa o judicial, passa d'una administració o tribunal a altres amb un rang que abarca més territoris.
Tan si s'esta d'acord amb la constitució de l'estat espanyol com si no s'hi està, el terme elevar és correcte.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente