algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

L’Obra Cultural Balear es mostra en sintonia amb el model lingüístic del Projecte de Llei d’Educació

184721

L’Obra Cultural Balear celebra que les Balears «comptin amb una nova Llei pròpia», arran de l’aprovació del Projecte de Llei d’Educació, ja que, consideren «clau» el desplegament legislatiu de «totes les competències que ens són pròpies per avançar en l’autogovern i vetllar pels interessos dels ciutadans de les Illes Balears».

Igualment, celebren que amb l’aprovació del Projecte de Llei d’Educació s’hagi blindat definitivament el decret conegut com a «Decret de Mínims», aprovat l’any 1997 pel primer govern de Jaume Matas.

En aquesta línia, des de l’Obra Cultural Balear consideren que «manquen eines que vetllin pel compliment de la Llei, ja que som conscients que el grau de compliment és desigual i, en alguns centres, especialment baix. Pel que fa als centres educatius concertats, plantejam la possibilitat de no renovar el concert si es detecta un incompliment reiterat. És a dir, que no es realitzin, com a mínim, un 50% de classes en català».

Per tot això, creuen que és necessari «dotar els professors, així com a l’equip docent al complet, d’una 'seguretat' lingüística que acompanyi i animi els docents a impartir el nombre més gran de classes possibles en català».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ximbomba, fa mes de 2 anys

@i tant, tu en canvi, desafinant com sempre, pavorotti .

Valoració:2menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Que la ocb esté en sintonía, es motivo más que suficiente para temblar.

Valoració:0menosmas
Per Oh !, fa mes de 2 anys

Balearium i adlàteres a reciclar-vos, si us voleu integrar !

Valoració:0menosmas
Per seguríssim, fa mes de 2 anys

amb eixa decissió segur que es fatxum ja està remugant !

Valoració:7menosmas
Per Efectivament, fa mes de 2 anys

Efectivament, després de 40 anys de democràcia que no ho és, el drecret de mínims és això, de mínims, que tothom que vol es passa per l'entrecuix.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente