muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
13°

La UIB assegura que l'error ortogràfic en la caràtula de l'examen de Llengua Castellana va ser «un error humà»

184715

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha assegurat, aquest dijous, que l'error ortogràfic que presentava la caràtula de l'examen de Llengua Castellana i Literatura de la PBAU va ser «un error humà».

A través d'un comunicat, la UIB ha indicat que les proves es desenvolupen «amb normalitat absoluta». Així, hi ha més de 5.000 alumnes inscrits, 14 punts d'examen i 250 persones implicades en la seva organització.

En aquest sentit, la UIB ha aclarit que l'examen de Llengua Castellana presentava un error ortogràfic a la portada, però no a l'examen. «Era un error humà que en cap cas va afectar l'examen en si mateix, que era totalment correcte», ha subratllat.

A causa de la pandèmia, segons la UIB, una de les modificacions que es va fer en la normativa de la PBAU va ser la d'afegir una caràtula o portada en tots els exàmens per a evitar que els alumnes que entren primer a l'aula puguin veure l'examen abans que els que entren els darrers. «Com l'examen no tenia cap error, les proves es van desenvolupar sense cap problema per part de l'alumnat», han remarcat.

No obstant això, la comissió organitzadora de la PBAU ha lamentat que s'hagi produït aquest fet i adoptarà les mesures adequades per a evitar que torni a passar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prudenci, fa mes de 2 anys

Cadascú defensa el que considera seu, evidentment. A mi les faltes d'ortografia en espanyol no em fan ni fred ni calor. De fet ja fa anys que no faig servir els accents quan escric en aqueixa llengua. Comprenc que hi hagi sensibilitats que els alteri veure una errada ortogràfica en espanyol, però això és poca cosa comparada amb el fet que sempre poden utilitzar l'espanyol aquí i arreu de l'estat sense por que els diguin que no els entenen i sense haver de demanar impresos en aqueixa llengua.

Valoració:0menosmas
Per a Balearium, fa mes de 2 anys

voltros ho feis cada moment en vostro castellà i no passa res. No exigiu an es demés tot çò que voltros no compliu.
Qui és es pitjor castellà ? un altre castellà !

Valoració:4menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

Os habeis lucido .....

Valoració:-3menosmas
Per Idò, fa mes de 2 anys

També ho va ser aquell informe "trepitja" i mirau el que es va produir i la conya que es va montar, però clar, eren "dels seus" i ja anava bé.

Valoració:-4menosmas
Per que cosas, fa mes de 2 anys

Un error humano... ¡Qué cosas!

Valoració:-2menosmas
Per inde, fa mes de 2 anys

El que jo crec és que els enunciats de TOTES les assignatures i exàmens hauria de ser en català. Sent un error humà demostra que la majoria d'activitats entorn a les avaluacions es pensen en català. Res més.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente