cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Agromart i Habtur col·laboraran per donar a conèixer el producte local als turistes

L'associació de lloguer turístic, Habtur, i Agromart han firmat un conveni de col·laboració per tal d'impulsar la promoció del producte local, de Km0 de la nostra terra i l'agricultura integrada, així com donar suport al món de la pagesia de Mallorca. Objectius amb els quals combreguen al 100% les dues organitzacions.

El president d'Habtur, Antoni Barceló, ha remarcat que «promocionar el producte local sempre ha estat un dels seus pilars bàsics d'actuació». A més, afegeix que el sector agrícola «és fonamental pel bon funcionament de la nostra terra, un sector que crea valor afegit, aposta per la sostenibilitat i promociona un coneixement del nostre entorn i dels nostres productes».

Per altra banda, Rafel Figuera, soci fundador d'Agromart, ha volgut expressar que per Agromart «és molt important sensibilitzar al turista que ens visita de tot el producte que podem oferir i, en aquest sentit, col·laborar amb Habtur donarà molt suport al coneixement de l'agricultura i de la qualitat dels nostres productes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vacacional, fa mes de 2 anys

La meva enhorabona a Habtur. Una vegada més heu demostrat que no sou com la FEHM

Valoració:0menosmas
Per Jeroni, fa mes de 2 anys

Tant de bò més empresaris turístics tenguessin la sensibilitat d'Habtur.



Ben fet !

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente