nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El concurs 'Estima Cabrera' ha premiat deu centres educatius

El Govern ha premiat a deu centres educatius guanyadors del concurs 'Estima Cabrera', que enguany ha coincidit amb el 30 aniversari de la declaració de l'arxipèlag com a Parc Nacional, en una edició en la qual els projectes s'han centrat en la conservació del medi marí.

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha explicat que tots els centres que s'han presentat al concurs han contribuït a la divulgació dels valors naturals de Cabrera i ha destacat l'originalitat de les propostes.

Els premis s'han atorgat en dues categories, entre Primària i Secundària. Malgrat això, «a causa de l'alt nivell dels projectes», s'ha optat per entregar dos primers premis i tres segons a cada categoria. El primer premi és un viatge a Cabrera per a tota la classe, mentre que el segon consisteix en una visita al centre de visitants del Parc.

Els guanyadors del primer premi han estat el CEIP Ses Quarterades (5è B), el CEIP Gabriel Janer Manila (5è B), l'IES Santa Maria (2n d'ESO B) i l'IES Guillem Sagrera (1r d'ESO D). Mentre que els guanyadors del segon premi han estat el CC Nostra Senyora de Gràcia (6è A), el CEIP Gabriel Janer Manila (6è A), el CEIP Na Caragol (5è A), l'IES Santa Maria (2n d'ESO C), el CC Santa Teresa (1r d'ESO A) i l'IES Guillem Sagrera (1r d'ESO A).

Mir ha assenyalat que l'educació ambiental és «un pilar fonamental per impulsar que les generacions futures estimin i protegeixin l'entorn». Per això, ha valorat que siguin els alumnes «els que transmetin aquests valors, ja que facilita que el missatge arribi millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.