algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Crits i pancartes demanen l'esbucament del monument de la Feixina

Unes 150 persones han resposta, aquest divendres, a la convocatòria de l'associació Memòria de Mallorca per fer una concentració de protesta contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) de protegir el monument de la Feixina.

La concentració, amb el lema 'El feixisme no es protegeix', s'ha fet el vespre d'aquest dijous, a la Plaça del Mercat de Palma i s'hi han pogut veure pancartes i escoltar crits a favor de l'esbucament del monument en homenatge al creuer 'Baleares' instal·lat al parc de la Feixina de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balmany, fa mes de 2 anys

Si no les gusta, que se aguanten. Yo me tengo que tragar muchas cosas que me "caen gordas" y sin embargo no hago el indio por las cuatro esquinas de la ciudad.
Por cierto, unos 50 y el que "echaba" la foto.

Valoració:-4menosmas
Per antifa, fa mes de 2 anys

Esabucam se feixina, esbucam ses feixistes.

Valoració:2menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys

Aquest país està molt franquistitzat. Qui el desfranquistitzarà? Els desfranquistitzador que els desfranquistitzi, bon desfranquistitzador serà.

Valoració:4menosmas
Per Europa. manarà esbucar això, fa mes de 2 anys

Si se presenta recurs als tribunals europeus, ben segur que la sentència serà la tirar-lo per avall immediatament.
I és que aquest esperpent sense cap estil, perque això de que al matí sigui modernista, a l'horabaixa racionalista i probablement al vespre Rococó, només posa de manifest les mentides i la manca de formació i d'informació artística dels que ho defensen.
Perque si és qualque cosa, se tracta d'Art Triomfalista feixista, sense cap estètica i que a sobre tapa la vista cap a la mar desde el parc i sobre tot desde l'escola, construída per la Segona República i requisada en la seva meitat pel franquisme, que la va convertir en quarter militar, mentres que al'altra meitat l'enfonsava en l'abandón.
Anem a Europa i denunciem tot el que fan els feixistes!

Valoració:3menosmas
Per Stone Roses, fa mes de 2 anys

Es indignante. Un trozo de piedra sin sentido. Un monolito que sólo es una muestra de la arquitectura racionalista, franquista y obsoleta. Esa que ahora está tan de moda entre cuarentones que matarían por un piso del mismo estilo a un precio razonable. Qué asco. Abajo ya!

Valoració:2menosmas
Per Pregunteta, fa mes de 2 anys

Molt poca gent jove. Aviat ningú alçarà la veu,

Valoració:4menosmas
Per No la tiraran, fa mes de 2 anys

Els polítics no la tiraran, s'hi juguen la inhabilitació.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente