nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

El Suprem anul·la el toc de queda i la limitació de les reunions socials a les Balears

El Tribunal Suprem ha anul·lat el toc de queda i la limitació de les reunions socials a Balears per considerar que no són proporcionals tenint en compte la situació epidemiològica en el territori.

Segons han informat fonts jurídiques a Europa Press, el Suprem ha considerat que no és procedent autoritzar aquestes mesures basant-se únicament en principis de prudència, entenent que no queden prou justificades les restriccions acordades pel Consell de Govern.

El Tribunal resol així el recurs de cassació plantejat per la Fiscalia contra la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) que va autoritzar, per segona vegada, el toc de queda i les limitacions a les reunions socials aprovades pel Govern.

Les Balears tenien previst aixecar des de diumenge el toc de queda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 2/4 de 9, fa mes de 2 anys

Aquesta és una herència del govern dels PPeperros.
És un exemple del que no ens cal repetir.

Valoració:1menosmas
Per Toni2, fa mes de 2 anys

¿Què ès això, de quedar imantat?
Estau discutint sobre el sexe dels àngels,
mentra la gent queda imantada.
Que donin explicacions els col·legis de metges, que són els qui poden aturar aquest estat de demència dels polítics.



Valoració:0menosmas
Per Lex Luthor, fa mes de 2 anys

Me parece absolutamente indignante, como dicen por aquí abajo, que un atajo de impresentables contradigan las decisiones de un Govern elegido por el pueblo. Estamos locos? Que se creen? Que por haber estudiado un par de lustros y unas opos tienen más razón que los elegidos por el pueblo en unas listas cerradas ? No, amigos, no. Esto no puede durar. La razón siempre vence. Paciencia. Lo veréis. Y reiremos nosotros.

Valoració:-2menosmas
Per Això no és democràcia, fa mes de 2 anys

"Son horribles", tens tota la raó. Només vull fer una petita aportació: no us sembla lamentable que un tribunal no elegit pel poble pugui tombar decisions d'un govern que sí que ha estat elegit pel poble? Com pot una dotzena de jutges tenir més poder que més d'un milió de balears? Això és democràcia? Els jutges s'estan convertint en semi-dictadors al servei dels hereus del franquisme...

Valoració:9menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Tal i com vaig predir...

Valoració:6menosmas
Per Son horribles, fa mes de 2 anys

I quins coneixements ténen, els jutges i fiscals del Tribunal Suprem, sobre Medicina, Epidemiologia i Virologia, per tirar per avall les mesures que ha pres el Govern, amb l'assessoria de comissions d'experts en la materia?
I si aquesta sentència costa vides i arruína la temporada turística, s'els podra demanar responsabilitats, o son tambe irrespinsables i inviolables?

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente