algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Les Illes Balears varen ser el principal destí per als turistes internacionals el passat mes d'abril

Les Illes Balears varen ser el principal destí de tot l'Estat per als turistes internacionals el mes d'abril passat, amb un total de 124.674 arribades, un 19,8% del total. Cap altra comunitat autònoma va rebre més visitants estrangers a l'abril i l'arxipèlag va captar aquest mes un de cada cinc visitants estrangers que varen arribar a l'Estat, segons les dades publicades aquest dimarts per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) a través de l'Enquesta de Moviments en Fronteres (Frontur).

La desescalada lenta impulsada pel Govern en les darreres setmanes, i que ha portat a les Illes Balears a oferir la segona millor xifra d'incidència epidemiològica de tot l'Estat, «ha convertit a l'arxipèlag en un dels destins més segurs de tot el Mediterrani, una circumstància que no ha trigat a traslladar-se a les xifres turístiques», han remarcat des del Govern.

En aquesta línia, els principals mercats emissors per a les Balears a l'abril varen ser Alemanya (80.952 viatgers) i Suïssa (12.468). A l'abril de 2020, en ple confinament, l'activitat va ser nul·la a causa del tancament de fronteres a l'Estat espanyol.

En l'acumulat de l'any, les Illes Balears ocupen la tercera posició -per darrere de les Illes Canàries i Catalunya- en recepció de visitants internacionals en termes absoluts, encara que és la comunitat que menys turistes perd en 2021, un 46% enfront del 85% que descendeixen tant Catalunya com les Illes Canàries.

Respecte a l'arribada de turistes de l'Estat, les Illes Balears varen rebre a l'abril un total de 40.734 visitants i en l'acumulat de l'any cau un 60%.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.