algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Ensenyat fa balanç dels dos primers anys de legislatura marcats per la pandèmia

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha defensat el paper de la formació dins el Govern en complir-se tot just dos anys de les eleccions.

Segons Ensenyat, arribats a l'equador de la legislatura, «seguirem defensant pactes a l'esquerra». De fet, d'acord amb el portaveu ecosobiranista «la nostra obsessió són les polítiques d'esquerra i en aquesta línia hem fet feina i així seguirem». Així, ha destacat la gestió feta davant la crisi sanitària, social i econòmica derivada per la Covid-19. Una gestió, ha assenyalat que «res té a veure amb la manera que el PP va gestionar l'anterior crisi».

Segons Ensenyat, «en el darrer any s'ha prioritzat la protecció de les persones» i ha recordat les mesures sanitàries i socials adoptades, com ara la reformulació de la Renda Social Garantida. A més, Miquel Ensenyat s'ha mostrat satisfet amb l'aprovació del decret que permet la protecció del sòl rústic, l'ampliació del parc de s'Albufera i la protecció definitiva de Son Bosc. Unes fites, a les quals s'hi ha d'afegir l'aprovació del decret d'habitatge que permet desplegar la llei impulsada la passada legislatura i que ha permès dur a terme accions valentes com les primeres expropiacions.

Ensenyat també ha recordat que en aquest primer tram de legislatura s'ha creat l'Oficina de Drets Lingüístics així com «s'han desplegat polítiques que continuen retornant la dignitat i la memòria de la ciutadania amb l'obertura de noves fosses a Son Coletes i a Porreres».

Aquests primers dos anys de legislatura també han estat marcats per les constants reivindicacions al Govern espanyol «per defensar els interessos de les Illes a Madrid». Segons Ensenyat «en aquests dos anys hem fet escoltar la veu de les Balears a Madrid», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No és en Vidal, fa mes de 2 anys

No és en Vidal, és n'Ensenyat, però és ver el que diu el suposat fatxa. Per als de Més tothom que critica és fatxa, per lo vist. En fi, una manera de fer pròpia dels dogmàtics, dels autoritaris, això de no admetre crítiques. Lamentable.

Valoració:0menosmas
Per Escampa la boira!, fa mes de 2 anys

I que ho és de pesat, aquest fatxa que tot el dia és per aqui dins!
Si se pensa que els seus disbarats fan gràci,a i que no el coneixem, està ben equivocat.
Entre tots els diputats i senadors de tots els partits espanyolistes, que diuen que ens representen, no fan la meitat de feina que el senyor Vidal.

Valoració:-1menosmas
Per dfdf, fa mes de 2 anys

Més castellanitzat que en Bauzá i el govern balear es parla menys català que el govern valencià.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente