nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Joves per les Illes exigeix duplicar els recursos dels bons turístics per als residents

Joves per les Illes demana al Govern que augmenti la partida en un milió d'euros més per donar resposta a més persones que segueixen a l'espera, després de l'èxit de la campanya de bons turístics per a residents i l'exhauriment de la primera partida.

Tant la connectivitat aèria com la cohesió entre les illes són dos dels pilars fonamentals per a l'associació, que va encetar una campanya anomenada #JuntsEnSortirem amb l'objectiu de fomentar els viatges entre les illes, com a mesura per a rellançar el turisme i aconseguir reactivar l'activitat econòmica.

Des de l'associació juvenil asseguren que es «congratulen» de què la presidenta, Francina Armengol, «s'hagi fet ressò de la campanya, però critiquen severament que hagi tardat més d'un any en posar en marca accions que generen valor afegit per a l'economia productiva i que serveixen de palanca de canvi per a la reactivació econòmica».

Des de l'executiva de Joves per les Illes afegeixen que «seguiran treballant en positiu aportant idees i iniciatives que ajudin als joves illencs». I «defensaran amb fermesa els drets bàsics respecte a la connectivitat aèria i a la compensació dels costos lligats a la insularitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.