cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:
13°

Les Balears ofereixen ajuda per als menors no acompanyats arribats a Ceuta

El Govern ha ofert la seva col·laboració, a través de places a centres ja existents, per acollir menors no acompanyats davant la crisi que es viu a Ceuta.

L'Executiu autonòmic ha mostrat la seva disposició a acollir a menors no acompanyats en col·laboració amb els consells insulars, que són els que tenen la competència en la protecció i tutela de menors.

Així ho ha fet saber la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, a la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, a la reunió urgent que ha estat convocada per parlar de la situació en la qual es troben els nins i nines que han arribat des del Marroc a la ciutat de Ceuta.

La Plataforma d'Infància i Save the Children han demanat que es respectin els drets de tots els nins enfront de la crisi migratòria i han advertit que la seva devolució és «il·legal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa dervers d'un any

A s'enrevés.
Aquestas donas políticas de Madrid han pagat 30 milions de euros, millor dit hem pagat.
Per això diuen que ès "il·legal" tornar-los.
Las duas parts no actuan bé.Valoració:0menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

Estos chavales, casi casi niños, tienen que estar con sus padres y en su patria. Es de sentido común. No pueden ser apartados de sus progenitores de manera tan traumática. Con todas las cautelas habidas y por haber ¿Qué se puede esperar de ellos viviendo en la situación que supuestamente se van a encontrar?. ¿Y cuando sean mayores de edad, qué?. Hay ejemplos más que clarificadores con chavales menores, aquí en nuestra propia isla. Cuando estén instalados aquí, vendrán todos sus familiares. Supuestamente cuarenta o cincuenta. Y suma y sigue.
Aquí al verdadero culpable ni se le menciona.

Valoració:0menosmas
Per Quin desastre, fa dervers d'un any

Si qualsevol de noltros tingués els seus fills tan descuidats com els tenen els moros, no just adolescents, si no infants petits, ens treurien la pàtria potestat i ens tancarien a la presó. Però a aquest com que son moros, els donen ajudes i als que han fugit de casa seva i han arribat fins a Ceuta, els del Govern criden perquen venguin aqui, enlloc de tornar los amb els seus pares.

Valoració:5menosmas
Per No els hi posaran, no..., fa dervers d'un any

Com que no tenim res més a fer...
Ajudarem els illencs, d´una vegada, contra les màfies, el turisme i mamaning, els creuers que ens deixen els fems i se´n duen l´aigua...
Per què no es posa a dispiosició dels menors immigrants els Hotels i servirien per qualque cosa bona?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente