algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Les Balears ofereixen ajuda per als menors no acompanyats arribats a Ceuta

El Govern ha ofert la seva col·laboració, a través de places a centres ja existents, per acollir menors no acompanyats davant la crisi que es viu a Ceuta.

L'Executiu autonòmic ha mostrat la seva disposició a acollir a menors no acompanyats en col·laboració amb els consells insulars, que són els que tenen la competència en la protecció i tutela de menors.

Així ho ha fet saber la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, a la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, a la reunió urgent que ha estat convocada per parlar de la situació en la qual es troben els nins i nines que han arribat des del Marroc a la ciutat de Ceuta.

La Plataforma d'Infància i Save the Children han demanat que es respectin els drets de tots els nins enfront de la crisi migratòria i han advertit que la seva devolució és «il·legal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 2 anys

A s'enrevés.
Aquestas donas políticas de Madrid han pagat 30 milions de euros, millor dit hem pagat.
Per això diuen que ès "il·legal" tornar-los.
Las duas parts no actuan bé.



Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Estos chavales, casi casi niños, tienen que estar con sus padres y en su patria. Es de sentido común. No pueden ser apartados de sus progenitores de manera tan traumática. Con todas las cautelas habidas y por haber ¿Qué se puede esperar de ellos viviendo en la situación que supuestamente se van a encontrar?. ¿Y cuando sean mayores de edad, qué?. Hay ejemplos más que clarificadores con chavales menores, aquí en nuestra propia isla. Cuando estén instalados aquí, vendrán todos sus familiares. Supuestamente cuarenta o cincuenta. Y suma y sigue.
Aquí al verdadero culpable ni se le menciona.

Valoració:0menosmas
Per Quin desastre, fa mes de 2 anys

Si qualsevol de noltros tingués els seus fills tan descuidats com els tenen els moros, no just adolescents, si no infants petits, ens treurien la pàtria potestat i ens tancarien a la presó. Però a aquest com que son moros, els donen ajudes i als que han fugit de casa seva i han arribat fins a Ceuta, els del Govern criden perquen venguin aqui, enlloc de tornar los amb els seus pares.

Valoració:5menosmas
Per No els hi posaran, no..., fa mes de 2 anys

Com que no tenim res més a fer...
Ajudarem els illencs, d´una vegada, contra les màfies, el turisme i mamaning, els creuers que ens deixen els fems i se´n duen l´aigua...
Per què no es posa a dispiosició dels menors immigrants els Hotels i servirien per qualque cosa bona?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente