algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La Fiscalia de les Balears torna a oposar-se al toc de queda i les limitacions a les reunions socials en espais privats

La Fiscalia de les Balears tornarà a oposar-se a mantenir el toc de queda i les limitacions a les trobades socials en espais privats a les Balears, mesures aprovades dilluns passat pel Consell de Govern i remeses al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) per a la seva autorització.

Així ho ha explicat el fiscal superior de les Balears, Bartolomé Barceló, en declaracions als mitjans a les portes del TSJIB. La Fiscalia manté els mateixos arguments que en el procediment anterior, en què el Tribunal va donar llum verda a les mesures del Govern de Francina Armengol: el Ministeri Públic entén que aquestes restriccions vulneren drets fonamentals i que no procedeix adoptar-les sense el paraigua legal de l'estat d'alarma.

El fiscal ha recordat que en aquesta ocasió sí es pot interposar el recurs de cassació, que recauria en el fiscal de sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem. En el procediment d'autorització anterior no es va poder recórrer davant el Suprem perquè el decret que habilitava aquesta via no havia entrat en vigor quan es varen aprovar les mesures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Quin desastre! Un fiscal anulant mesures sanitàries, just per posar entrebancs a les decisions del Govern.
Quina mena de Justícia tenim a Espanya? Una justícia infectadora? Una Justícia de les Dretes?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente