muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.13°

Arranz: «Si hagués de triar, el toc de queda seria la darrera mesura que llevaria»

Isaac Buj - Europa Press

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha assenyalat aquest dilluns que abans d'eliminar el toc de queda, hi ha restriccions que poden continuar relaxant-se. «Si hagués de triar, el toc de queda seria la darrera mesura que llevaria», ha dit.

En una roda de premsa per a actualitzar la situació de la pandèmia a les Balears, el doctor Arranz ha insistit que la limitació nocturna de la mobilitat s'ha demostrat com «una de les mesures més efectives per a reduir el nombre de contagis».

Segons ha argumentat, hi ha altres mesures que poden ser beneficioses per a la reactivació de l'activitat econòmica que poden aplicar-se abans d'eliminar el toc de queda.

Arranz ha obert la porta al fet que, amb les dades a la mà, es modifiquin aforaments en sectors comercials o que fins i tot es permeti l'obertura dels interiors en part de la restauració.

No obstant això, ha advertit del «perill» d'intentar arribar a una normalitat gairebé plena abans de l'estiu, que únicament portaria «més contagis».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni, fa mes de 2 anys

Idò si és així, el senyor Arranz podria publicar les dades que l'han fet arribar a la conclusió. En moments d'incertesa i descontrol de contagis es pot entendre perfectament l'aplicació d'aquestes mesures, però amb una incidència acumulada molt baixa en comparació amb altres CCAA que han llevat el toc de queda com Catalunya, no basta amb una simple opinió.



Ja no basta fer creure el que opinen, ara ja s'ha de justificar, no poder sortir al carrer és una vulneració de drets fonamentals i allargar-ho més del compte passarà factura d'alguna manera.

Valoració:2menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Si el senyor Arranz fos tan amable d'explicar la lògica rere tal disbarat...
Crec que limitar la quantitat de gent que pot ser al mateix lloc en un mateix moment és bastant més útil que no impedir a algú ser al carrer en una hora qualsevol del dia

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente