algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

MÉS per Mallorca es compromet amb l’artesania

El conseller de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica, Jaume Alzamora, ha anunciat durant el ple del Consell que per aquest any es tenien prevists 300.000 € per destinar en ajuts a l'artesania. A més, però, el Consell, a través de la Fundació Mallorca Turisme, ha mobilitzat 26 milions per ajudes directes a diversos sectors econòmics. I ara, ha explicat Alzamora, «amb part del romanent sobrant, podrem obrir una línia d'ajuts directes que es destinaran a professionals de l'artesania».

Alzamora ha afirmat que «volem que els artesans i les artesanes de Mallorca siguin cada vegada més professionals i més competitius» per això, «només tindran accés a aquestes ajudes econòmiques aquells professionals que tenguin la carta d'artesà o de mestre artesà» ha afirmat.

Durant la intervenció, Jaume Alzamora ha reiterat que des del Consell «donam suport a l'artesania i a les fires i festes dedicades a què hi puguin vendre els seus productes» i aquests doblers extres «permetran al sector de l'artesania fer front a les pèrdues provocades per les restriccions de la pandèmia i poder encarar la reactivació econòmica en millors condicions que les que tenen ara» ha conclòs.

Per altra banda, el ple ha aprovat una moció a proposta de MÉS per Mallorca (juntament amb el Pi i Podem) en què s'insta al govern espanyol a incloure en els propers Pressuposts Generals de l'Estat una aportació econòmica estable per a la creació i el sosteniment dels centres de primer cicle d'educació infantil, garantint la protecció de l'escolarització dels infants en situació de pobresa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.