algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Baleària presenta el primer ‘fast ferry’ del món que funciona amb gas natural

183693

El primer 'fast ferry' del món amb motors de gas natural, l'Eleanor Roosevelt de Baleària, començarà a operar la ruta Dénia-Eivissa-Palma durant el mes d'abril.

Segons ha informat l'empresa naval, la companyia ha invertit 90 milions d'euros en aquest vaixell, amb capacitat per a 1.200 passatgers i 450 turismes.

El president de la naviliera, Adolfo Utor, ha assenyalat que aposten per les Balears com a destí amb aquest nou vaixell, una nau «pionera» a escala mundial pel que fa a sostenibilitat i innovació.

Segons ha explicat, els interiors s'han adaptat al context actual, tenint en compte la distància entre butaques i uns passadissos i espais més amplis. D'altra banda, compta amb innovacions d'alta tecnologia que redueixen considerablement el moviment, les vibracions i els sorolls.

Entre altres característiques de la nau, Baleària ha recordat la videovigilància de les mascotes a través de webcams o Internet i la digitalització dels accessos per a facilitar el manteniment de les distàncies de seguretat perquè els passatgers rebran la targeta d'embarcament a través de WhatsApp amb la indicació de la butaca assignada.

El vaixell es troba en la fase final de construcció i proves dels equips en les drassanes Armon de Gijón. En unes setmanes, aquest 'fast ferry' amb motors de gas serà el setè de la flota de Baleària que utilitzarà aquest combustible que redueix les emissions contaminants, ha conclòs la companyia.

Es calcula que anualment l'Eleanor Roosevelt reduirà les emissions de C02 equivalents a eliminar més de 8.900 turismes convencionals o plantar gairebé 27.000 arbres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.