muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

El Consell de Mallorca crea un portal per a consultar les borses del personal funcionari interí

El Consell de Mallorca ha creat un portal web per a consultar tota la informació sobre les borses del personal funcionari interí de la institució insular. Actualment, es pot accedir a les llistes de les categories d’administratiu i d’auxiliar administratiu.

Aquesta novetat forma part del projecte d’implementació del Sistema informàtic de gestió integrada dels recursos humans del Consell (SIRHC), en què està treballant el Departament de Recursos Humans. Un aspecte prioritari d’aquest projecte és atorgar major transparència i publicitat a les actuacions i als processos en matèria de personal.

El conseller d’Hisenda i Funció, Josep Lluís Colom, ha assegurat que aquesta iniciativa «respon a l’objectiu de l’equip de govern de modernitzar la institució del Consell i facilitar a la ciutadania els tràmits burocràtics i l’obtenció d’informació».

Cal destacar que aquestes borses estan vinculades al nou mòdul de gestió dels borsins, de manera que la informació estarà actualitzada en temps real. El web reflecteix els moviments que es produeixen, la disponibilitat dels aspirants i l’ordenació per puntuació, a mesura que es va tramitant la selecció.

Aquesta és la primera fase del projecte i, més endavant, s’aniran incorporant progressivament totes les borses d’altres categories, tant les que es convoquin en el futur com les que ja estan constituïdes i en vigor.

El web per a consultar les borses és seleccio.conselldemallorca.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.