algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

AESBA censura que el comerç al detall de combustible ha quedat exclòs d'ajudes

L'Associació d'Estacions de Serveis de les Balears (AESBA) ha censurat aquest dimarts que el comerç al detall de combustible ha quedat exclòs «de tota ajuda Covid per part del Govern».

AESBA ha exposat que durant el primer estat d'alarma, el sector va ser declarat com a essencial i va estar obligat a obrir quan es prohibia la mobilitat a tots els ciutadans, menys en casos molt especials.

Segons l'associació, aquestes restriccions suposaren «una caiguda brutal» en el volum de vendes, causant pèrdues que en alguns casos superen el 70%.

«Hi ha sectors de primera i segona per l'administració, quan el 65% de les estacions de serveis compleixen els criteris establerts pel decret Llei 5/2021 a nosaltres ni tan sols ens han rebut per traslladar la nostra inclusió», han criticat.

L'Associació ha recordat que les estacions de servei són comerç al detall i no formen part de grans petrolieres i multinacionals: «Som PIMES, microempreses i autònoms donant feina a més de 1300 persones».

«El Govern no ens ha volgut escoltar, ni la seva presidenta, ni un conseller. Vàrem ser solidaris en el pitjor moment de la pandèmia i ara ni ens reben», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.