algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Els ciutadans de les Balears poden demanar cita des de les farmàcies per a ser vacunats

El Servei de Salut ha arribat a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) perquè els ciutadans que així ho vulguin puguin demanar, a les farmàcies i per mitjà del web BITCITA, cita per a ser vacunats.

L'objectiu és orientar i ajudar els ciutadans amb menys coneixements informàtics. A InfoVacunaCovid s'ha detectat una afluència rellevant de telefonades d'usuaris que desconeixen el maneig d'eines digitals o que no disposen de connexió a internet. Per aquest motiu s'ha sol·licitat la col·laboració del COFIB, perquè a partir d'ara els usuaris amb aquests problemes puguin demanar cita per internet, des de les farmàcies, per a ser vacunats.

El Servei de Salut, a fi d'agilitar el procés de vacunació contra la Covid-19, va posar en marxa el 16 d'abril un sistema nou per a demanar cita per mitjà d'internet. Per a això va crear l'aplicació BITCITA, fàcil d’usar, molt intuïtiva i que no precisa de cap formació prèvia. Simplement n'hi ha prou a accedir-hi per mitjà de l'enllaç www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19 i registrar-se amb el DNI o CIP autonòmic afegint l'any de naixement.

Fins ara més de 10.000 ciutadans han demanat cita per mitjà de BITCITA per a ser vacunats. En aquests moments ho poden fer els nascuts entre els anys 1952 i 1961.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.