muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Circaire acull la presentació de la nova guia de bones pràctiques en matèria de gènere

Circaire, de la mà de Circada s’ha volgut sumar a la reivindicació de la recerca de la paritat en el món de les arts escèniques i posicionar-se en la lluita de l’empoderament de la dona.

Sota el títol «Reviso el meu festival de circ: cap a unes bones pràctiques en paritat» es presentarà en tots dos festivals una guia que pretén ser un referent per als programadors i programadores i els professionals del sector.

El director de Circaire, Tià Jordà, destaca que «Comptar amb aquesta elevada participació de professionals que vénen a dur a terme aquestes activitats vol dir que estam fent les coses bé, vol dir que la programació resulta interessant i que volen formar-ne part, organitzant activitats paral·leles en el marc del nostre festival».

Circaire aposta per la professionalització del sector del circ a les Balears

Circaire, com cada any, ha organitzat unes jornades professionals dirigides a les companyies de circ de les Illes Balears i per als programadors i programadores d’aquí i de fora. Aquestes activitats formatives tenen com a objectiu la promoció i la projecció exterior de les companyies de circ de les Balears.

En el marc del festival també s’han celebrat els speed meetings, les reunions ràpides, on les companyies han pogut presentar les seves propostes als programadors. Una activitat creada amb la voluntat de generar un espai de mercat per a la venda d’espectacles de les companyies de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.