algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Armengol descarta que Menorca pugui prendre decisions sobre les restriccions

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha descartat que el Consell de Menorca pugui prendre les seves pròpies decisions en relació amb les restriccions per evitar la propagació de la Covid-19.

«Les decisions es prenen baix criteris sanitaris i qui té la competència en matèria de Sanitat és el Govern», ha manifestat la cap de l'Executiu durant la seva estada a l'illa.

Armengol ha remarcat que, ja que el pròxim diumenge finalitza l'estat d'alarma, «aquesta setmana és clau». «Estam treballant molt», ha afegit.

«S'ha demostrat que la desescalada lenta, compromesa i rigorosa funciona i estam aconseguint que les Balears sigui un dels territoris amb menys mortalitat de la Covid-19 i amb una incidència del virus acceptable» ha declarat Armengol.

No obstant, la presidenta ha fet al·lusió a les noves variants que estan apareixent a les Balears i ha fet una crida a la "màxima precaució".

Per acabar, ha recalcat que ja ha traslladat al govern espanyol en diverses ocasions que si les Balears poden decidir sobre com dur a terme la desescalada, és necessari comptar «amb tots els instruments».

«Les mesures que prenem des del Govern han de ser ratificades pel Tribunal de Justícia de les Balears (TSJIB) que, fins ara, sempre ha ratificat totes les decisions que hem pres i això ens dóna certa tranquil·litat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No és així, Francina?, fa mes de 2 anys

Tooots a passar pel tubo!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente