algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Demanen 15 anys de presó per als responsables d'una agència de viatges i un policia per falsificar certificats de resident

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Balears ha citat aquest dimarts els responsables d'una agència de viatges, una treballadora i un policia local per presumptament falsificar certificats de resident per a obtenir el descompte per viatjar en els bitllets que s'oferien als clients des de l'agència.

La Fiscalia xifra el menyscapte econòmic per a les arques públiques en gairebé 700.000 euros, i demana penes que sumen 15 anys de presó per un delicte continuat de falsedat documental en concurs amb un delicte d'estafa.

El fiscal acusa els administradors de l'agència de viatges, amb seu a Sant Llorenç, d'haver confeccionat certificats de residència falsos de l'Ajuntament de Son Servera entre els anys 2007 i 2012. Segons el fiscal, els varen utilitzar perquè els seus clients no residents a les Balears poguessin viatjar amb descompte.

L'acusació sosté que era una treballadora de l'empresa qui elaborava el certificat valent-se d'un document a què adjuntava informàticament firmes de l'Ajuntament de Son Servera, amb un segell oficial. La Fiscalia assenyala un policia local de Son Servera com la persona que hauria facilitat el segell.

A més de la pena de presó, la Fiscalia sol·licita una multa i que s'inhabiliti professionalment les tres dones en el sector de les empreses de viatges, així com una inhabilitació al policia per a l'ocupació pública.

Igualment, exigeix ​​que indemnitzin el Ministeri de Transports pels perjudicis causats, que xifra en 695.999 euros, més els interessos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.