cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern continuarà amb una desescalada lenta «en el marge de les possibilitats» després del 9 de maig

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha defensat aquest dimarts que l'Executiu continuarà amb la desescalada lenta «en el marge de les seves possibilitats» quan acabi l'estat d'alarma el pròxim 9 de maig.

En el ple del Parlament, la presidenta ha respost al portaveu del PP Biel Company, qui ha preguntat pels plans de l'Executiu pel que fa a les restriccions que s'imposaran a partir del 9 de maig.

Armengol ha recordat que hi ha Consell de Govern el 7 de maig i serà quan s'estableixin les mesures que estaran vigents els pròxims 15 dies en la comunitat.

El líder del PP balear ha recordat que el president Sánchez es nega a ampliar l'estat d'alarma sense oferir cap altra alternativa. En aquest sentit, ha apuntat que les empreses i els treballadors de les Illes «necessiten certeses i saber què podrà fer després del 9 de maig».

Per això, ha preguntat a Armengol com controlarà el virus, quines seran les restriccions o si es mantindran els controls en els ports i aeroports de les Balears. «Ja està bé, és una improvisació total. La seva gestió està plena d'improvisació, de contradiccions i d'incongruències», ha censurat.

Per part seva, la presidenta Armengol ha reiterat que l'únic objectiu del Govern és salvar vides i protegir la població. «Hem aconseguit ser un dels territoris europeus amb menys mortalitat», ha destacat.

D'aquesta manera, la líder de l'Executiu ha defensat les mesures que s'han pres i ha insistit que, per a reactivar l'economia, és necessari tenir una incidència acumulada de casos baixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.